Begeleiding

Sportiva logo_Algemeen

Begeleiding voor bedrijven en particulieren

Er zijn vele hardlopers die graag persoonlijk begeleid willen worden. Voor hen maak ik persoonlijke trainingsschema’s, uiteraard helemaal afgestemd op de mogelijkheden en wensen.

De persoonlijke begeleiding van Sportiva is bedoeld voor:

– De beginnende hardloper, die op een verantwoorde wijze plezier wil krijgen en/of houden in de sport;
– De ervaren hardloper die zich wil voorbereiden op een specifiek doel. Bijvoorbeeld een (halve) marathon, 10 Engelse mijl, een snellere 5 km of de 10 km;
– Bedrijventeams die trainen voor bijvoorbeeld goede-doelen-lopen als de KikaRun, de New York Marathon of een loop in de regio waar zij gevestigd zijn.

Wat valt er onder de begeleiding met schema’s?

Door middel van een intakegesprek naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst gaan we samen de door jouw persoonlijk gestelde doelen verkennen en zullen we de haalbaarheid ervan bespreken. Aan de hand van deze intake maak ik een plan op maat waar jij als sporter en ik als je coach volledig achter staan.

De lengte van het trainingstraject zal afhangen van jouw doel. Voor een beginnend hardloper zal trainen naar een 5 kilometer ongeveer 10 weken zijn. Voor de gevorderde loper die een halve – of hele marathon als doel heeft 12 tot 16 weken.

Uiteraard houd ik rekening met belastbaarheid, je beschikbare tijd en eventueel eerder geleverde prestaties. Na de eerste training hebben we wekelijks contact om de voortgang te evalueren. Hierbij bespreken we onder meer hoe de training in de afgelopen week is verlopen en wat de volgende stappen zijn. Met deze werkwijze is de kans op blessures minimaal en is succes naar jouw doel verzekerd!

Tarieven

– Persoonlijke begeleiding, samen trainen wekelijks en trainingsschema: EUR 80,- per maand*;
– Persoonlijke begeleiding, samen trainen om de week en trainingsschema: EUR 40,- per maand*
– Bedrijven(teams): tarief op aanvraag.

*Bedrag is inclusief btw.

Neem contact op!

Doelen

Elke hardloper heeft zijn of haar eigen doel. Voorbeelden zijn:

– Sporten met meer plezier;
– Je lekkerder in je vel voelen;
– Zonder blessures hardlopen;
– Je prestaties verbeteren.

Door persoonlijke begeleiding door Sportiva ga jij echt verantwoord trainen en het beste uit jezelf halen!