Over

 

Over Anton en Sportiva

Waarom zou je kiezen voor begeleiding door Sportiva?

Voor iedereen die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

‘Samen het beste uit jezelf halen’ is mijn motto!

Mijn naam is Anton Schoonderbeek en ik ben woonachtig in Nijkerk. Vanaf jonge leeftijd ben ik een actief beoefenaar van diverse sporten geweest. Vooral aan hardlopen en fietsen heb ik de afgelopen 30 jaar veel tijd besteed.

Mijn passie is om (startende) atleten te zien ‘groeien’ in het trainingstraject. Naar mooie hardloopprestaties op welke afstand dan ook, ieder op zijn of haar eigen niveau. Daarom startte ik Sportiva.

Voor bedrijven en sportverenigingen geef ik regelmatig hardlooptrainingen waarin de hardlooptechniek een vast onderdeel is. Ik begeleid bijvoorbeeld groepen van bedrijven die onder andere trainen voor goede-doelen-lopen. Ook reis ik jaarlijks met mijn atleten mee naar hun ‘ultieme marathon’ om de beleving van de atleten voor 100% mee te kunnen maken. Zelf loop ik minstens één marathon per jaar. Mijn persoonlijke hoogtepunten zijn de deelname aan de marathons van New York, Berlijn en Rotterdam.

Om de juiste doelen te kunnen stellen zijn persoonlijke trainingsschema’s onmisbaar voor iedere hardloper. Maar vooral genieten van de mooie sport hardlopen is belangrijk. Ik kan je helpen om met plezier je doel te halen!

Nadat ik in 2015 het benodigde trainersdiploma van de Atletiekunie behaalde raakte ik nog meer geïnteresseerd in het geven van training en het persoonlijk begeleiden van sporters. Vanaf nu sta ik met Sportiva klaar om jou te begroeten als klant.

Neem contact op