Hardloopgroepen

Hardloopgroepen Sportiva

Sportiva biedt verschillende loopgroepen aan. Ben je een beginnende-, gevorderde- of ervaren loper bij Sportiva heb je altijd een loopgroep die bij je past. Kom bij ons meelopen en ervaar hoe leuk en gezellig het is om samen te sporten. Hardlopen is onze passie! Deze ervaring willen we graag met je delen!

Je kunt altijd eerst een keer gratis meetrainen voordat je een keuze hoeft te maken om direct een abonnement af te nemen. Zo kun je eerst even kijken of de loopgroep van Sportiva bij je past!

Sportiva logo_Leuk lopen

Loopgroepen voor ieder niveau

Bij ons leer je ontspannen hardlopen. Wij trainen gericht naar jouw doel! Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan de loophouding, krachttraining/ coördinatie van de benen en oefeningen om de core-stability te versterken. In onze loopgroepen kunnen hardlopers zich naar wens voorbereiden op evenementen van 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer of langer. Bekijk hier welke loopgroep bij jouw past en schrijf je in bij één van de gezellige Sportiva Loopgroepen.

DSC_4054

Beginners

Wil je starten met hardlopen en je grenzen daarin verleggen? Meld je dan nu aan voor de beginnerscursus. Aan het eind van deze 10 weken durende cursus kan je 5 kilometer aaneengesloten hardlopen.

20190904_HULCK_313

Gevorderde loper

Het instapniveau voor deze groep is 5 km achter elkaar kunnen hardlopen. Wil je sneller lopen? Of wil je meer kilometers achter elkaar kunnen lopen. In deze groep is er aandacht voor de verschillende doelen van de lopers.

69893137_2206097026346918_5131982252200165376_n

Ervaren loper

In deze groep train je minimaal twee keer per week, deze loopgroep is geschikt voor lopers die al de nodige ervaringen hebben. Alle trainingen zullen plaatsvinden op basis hartslag- en snelheidszones die individueel bepaald zijn. Zo kun je heel specifiek trainen.

Anton

Mijn werkwijze

Mijn naam is Anton Schoonderbeek eigenaar van Sportiva. Ik wil er voor iedereen zijn die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

Hardloopbegeleiding

Er zijn vele hardlopers die graag persoonlijk begeleid willen worden. Voor hen maken wij persoonlijke trainingsschema’s en bieden we personal training aan, uiteraard helemaal afgestemd op de mogelijkheden en wensen. Sportiva werkt op dit vlak samen met coach Gert-Jan Wassink van Running Movements. Zo krijg jij als hardloper het beste uit beide werelden. Coaching en training van Anton van Sportiva, hardloopschema en feedback van Gert-Jan van Running Movements. Kijk op onze pagina hardloopbegeleiding wat wij voor je kunnen betekenen.