Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat een hardloper zich bij ons thuis voelt. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht en gepersonaliseerde trainingen. Wij weten als geen ander hoe het is om te starten met hardlopen of een marathon te lopen. Al jaren hebben wij ervaring in het begeleiden van hardlopers, dit doen wij vol passie en met enorm veel plezier!

Jouw coach

Wie ben ik ?

Mijn naam is Anton Schoonderbeek en ik ben woonachtig in Nijkerk. Vanaf jonge leeftijd ben ik een actief beoefenaar van diverse sporten geweest. Vooral aan hardlopen en fietsen heb ik de afgelopen 35 jaar veel tijd besteed.

Mijn persoonlijke hardloop bagage ?

Zelf liep ik tot voor kort minstens één marathon per jaar. Mijn persoonlijke hoogtepunten zijn de deelname aan de marathons van New York, Berlijn, Chicago, Londen, Tokyo, Boston en Rotterdam.

Mijn passie ?

Mijn passie is om (startende) atleten te zien ‘groeien’ in het trainingstraject. Naar mooie hardloopprestaties op welke afstand dan ook, ieder op zijn of haar eigen niveau.

DSC_3547

Waarom Sportiva?

Nadat ik in 2015 het benodigde trainersdiploma van de Atletiekunie behaalde raakte ik nog meer geïnteresseerd in het geven van training en het persoonlijk begeleiden van sporters. Vanaf nu sta ik met Sportiva klaar om jou te begroeten als klant.

Waarom zou je kiezen voor begeleiding door Sportiva ?

Voor iedereen die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

‘Samen het beste uit jezelf halen’ is mijn motto!

De trainingsmogelijkheden op een rijtje:

Trainen met een groep van 0 kilometer tot aan de marathon

Persoonlijke begeleiding naar jou doel

Begeleiding voor bedrijven en particulieren

Bedrijventeams die trainen voor bijvoorbeeld goede-doelen-lopen als de KikaRun, de New York Marathon of een loop in de regio waar zij gevestigd zijn

Hardlooptrainingen bij sportverenigingen op maat

Jij staat op nummer 1 !

Uiteraard houd ik rekening met belastbaarheid, je beschikbare tijd en eventueel eerder geleverde prestaties. Na de eerste training hebben we wekelijks contact om de voortgang te evalueren. Hierbij bespreken we onder meer hoe de training in de afgelopen week is verlopen en wat de volgende stappen zijn. Met deze werkwijze is de kans op blessures minimaal en is succes naar jouw doel verzekerd!

Om de juiste doelen te kunnen stellen zijn persoonlijke trainingsschema’s onmisbaar voor iedere hardloper.

Maar vooral genieten van de mooie sport hardlopen is belangrijk. Ik kan je helpen om met plezier je doel te halen!

Wat is ons aanbod

Gevarieerde groepstrainingen

Uitdagend trainingsschema

Persoonlijke aandacht

Gezamenlijke deelname hardloopevenementen

Motiverende feedback