Recovery Run

Recovery Run

Sportiva heeft een nieuwe tak toegevoegd aan haar trainingsmogelijkheden. Een beweeggroep voor vrouwen met borstkanker.

Met lotgenoten even de dagelijkse sleur doorbreken en heerlijk in de buitenlucht actief zijn.

Iedereen heeft wel in zijn of haar omgeving hiermee te maken of in het verleden te maken gehad.

Het lijkt mij een mooie uitdaging om deze doelgroep een veilige- en vertrouwde omgeving te bieden om in beweging te komen.

Sportiva logo_Leuk lopen

Een beweeggroep voor vrouwen met borstkanker. Sporten tijdens en na de behandeling zorgt voor: -minder last van angst, depressies en vermoeidheid -verbetering van kwaliteit van leven en fysieke gesteldheid. Het is lastig om te gaan sporten als je moe bent en je totaal niet fit voelt. Bij ReCoVeRY RUN kom je echter na elke training met een voldaan gevoel thuis. De trainers zorgen ervoor dat je het hele behandeltraject op jouw niveau mee kan doen. “Je kunt aan heel veel dingen deelnemen als je ziek wordt, maar het is al snel betuttelend. Hier ben je met mensen die allemaal vooruit willen. Het gaat er niet om wat je niet kunt, maar om wat je vandaag wel kunt.”

Hoe ziet een training eruit bij RCVRY RUN?

Voor meer informatie https://www.rcvryrun.nl/

Jouw coach

Mijn naam is Anton Schoonderbeek eigenaar van Sportiva. Ik wil er voor iedereen zijn die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

IMG_2185