Marathon begeleiding

Marathon begeleiding

Naast onze loopgroepen voor beginners, gevorderden en ervaren lopers biedt Sportiva ook marathon begeleiding. Het instapniveau voor deze groep is dat je een halve marathon al kunt lopen.

Wil je de marathon sneller lopen of de marathon finishen. In deze groep is er aandacht voor de verschillende doelen van de marathon loper.

Per week is er 1 begeleide training. Met daarnaast trainingstechnische ondersteuning. De andere trainingen moeten individueel gedaan worden aan de hand van een persoonlijk samengesteld schema. De loper krijgt online feedback op zijn trainingen en trainingen kunnen tussentijds worden bijgesteld.

 

Sportiva logo_run2forty2 diap

Marathon abonnement Sportiva

3 maanden

€309,99

 

Gratis intake

1 Sportiva training per week

0- meting hartslag- en snelheidzones

Loopanalyse

Gepersonaliseerd schema

Online feedback training

Tussentijdse niveau bepaling

Gratis T-shirt

Onze werkwijze

Gratis intake

Wij willen weten wie je bent, wat je beweegt en hoe je optimaal door ons begeleid wilt worden. Met onze gratis intake leren we elkaar beter kennen!

0 - meting

Met onze 0-meting weten wij precies we je moeten ondersteunen. We brengen zowel je hartslagzones als je snelheidszones in kaart zodat je specifiek en op je eigen niveau kunt trainen.

Loopanalyse

Een goede looptechniek is essentieel om gemakkelijker en prettig langere stukken achter elkaar te kunnen hardlopen. Daarnaast draagt een goede hardlooptechniek bij aan minder blessures. Met onze loopanalyse brengen wij deze in kaart.

Online feedback trainingen

Als de training erop zit heb je vaak nog best wat vragen over hoe het is gegaan en of je het goed hebt gedaan. Bij ons krijg je altijd feedback op je training. Dit gaat via whatsapp of via het trainingsplatform Trainingpeaks.

Hardloopschema

Ons hardloopschema zit goed in elkaar. Wij zorgen voor een goede arbeid- rust verhouding zodat jij optimaal en zonder blessures kunt trainen. Je krijgt schema in de app en kunt deze synchroniseren met horloge.

1x Sportiva groepstraining per week

Samen trainen in onze loopgroepen is super gezellig, leerzaam maar vooral lekker. Sporten in de natuur is onze basis en met de nodige tips en tools die je van coach Anton krijgt is de training altijd nuttig.

Tussentijdse niveaubepaling

Met onze tussentijdse niveau bepaling kun je de trainingssituatie verbeteren. De trainingen blijven zo uitdagend en leuk maar train je ook op het juiste niveau en voorkom je zo blessures.

 

Gratis Sportiva loopshirt

Sporten in fijne kleding is prettig, je wilt er natuurlijk ook een beetje leuk bij lopen. Bij het abonnement voor ervaren lopers ontvang je een gratis functioneel Sportiva hardloopshirt.

Over onze marathon begeleiding

De marathon is een magische afstand maar ook een afstand waar je goed voorbereid aan de start wilt verschijnen. Onze marathon begeleiding is het parade paardje van Sportiva. Wij zorgen ervoor dat jij door middel van een persoonlijk hardloopschema specifiek naar de marathon kunt toe trainen. Je profiteert van het beste van twee werelden, je doet je fysieke trainingen  en krijgt online feedback. Je schema wordt zo constant geanalyseerd en bijgesteld waar nodig.

Door deze werkwijze kun jij jezelf heel goed voorbereiden op de marathon en laten wij niet aan het toeval over. Zo willen we dat jij op je eigen niveau traint en meten we dit d.m.v. een 0-meting. Daarnaast analyseren wij je looptechniek zodat je ook technisch goed loopt en energie zuinig leert lopen zonder blessures. Tussentijds evalueren wij je niveau en kijken wat er verbeterd en ontwikkeld kan worden. We passen je schema wanneer nodig aan zodat jij specifiek en goed voorbereid aan de start van de marathon verschijnt. Vlak voor de marathon ontvang je van ons een marathon pace schema. Dit betekent dat wij je helpen om goed je eindtijd in te schatten naar aanleiding van alle mooie trainingen die in je lijf zitten. Op deze wijze kun jij met vertrouwen en goed de marathon lopen.

Onze 5 trainingslocaties

DSC_01831-1024x576-1

TENNIS- EN PADELVERENIGING

Bloemendaalseweg 5d

3862 RN Nijkerk

Oldenallerpad_3
2012046-01

KINDCENTRUM DE KONINGSLINDE

Larixlaan 86

3862 EV Nijkerk

Jouw coach

Mijn naam is Anton Schoonderbeek eigenaar van Sportiva. Ik wil er voor iedereen zijn die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

DSC_6117 (002)

Een eigen loopgroep starten?

Wil jij met je loopmaatjes een eigen (marathon) loopgroep beginnen of loop je al geruime tijd met je collega's en lijkt het je leuk dit op een professionelere manier aan te pakken. Schakel dan de expertise in van Sportiva en train met plezier op een professionelere manier. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.