De beginnende hardloper

Beginnen met hardlopen

Wil je starten met hardlopen en je grenzen daarin verleggen? Meld je dan nu aan voor de beginnerscursus. Aan het eind van deze 12 weken durende cursus kan je 5 kilometer aaneengesloten hardlopen.

Tijdens deze cursus zal er aandacht worden besteed aan loopscholing, kracht- en corestability oefeningen. Geef jouw voorkeurdag c.q. -avond aan op het formulier. Vanaf half oktober zal er weer een beginnerscursus starten.

Bij minimaal 6 aanmeldingen zal de cursus van start gaan.

Sportiva logo_Leuk lopen

Als beginneling ben ik dankzij de trainingen in groepsverband en met de persoonlijke begeleiding van Anton plezier gaan krijgen in het hardlopen.

Johan Woudenberg

Beginners abonnement €120,-

12 weken programma

Gratis intake

Wij willen weten wie je bent, wat je beweegt en hoe je optimaal door ons begeleid wilt worden. Met onze gratis intake leren we elkaar beter kennen!

2 gratis Sportiva proeftrainingen

Wij weten dat een nieuwe omgeving een nieuwe trainingsgroep even voor wat gewenning vraagt. Helemaal niet erg en daarom bieden wij 2 gratis proeftrainingen aan zodat je weet hoe het is om bij Sportiva te trainen.

Sportiva hardloopschema

Ons hardloopschema zit goed in elkaar. Wij zorgen voor een goede arbeid- rust verhouding zodat jij optimaal en zonder blessures kunt trainen. Het schema is afgestemd op je persoonlijke wensen.

1 Sportiva groepstraining per week

Samen trainen in onze loopgroepen is super gezellig, leerzaam maar vooral lekker. Sporten in de natuur is onze basis. Met de nodige tips en tools die je van coach Anton ontvangt is de training altijd nuttig.

Whatsapp feedback trainingen

Als de training erop zit heb je vaak nog best wat vragen over hoe het is gegaan en of je het goed hebt gedaan. Bij ons krijg je altijd feedback op je training.

Gratis deelname Hulckesteijnloop

De leukste loop van de regio Nijkerk, daar wil jij toch ook aan deelnemen? Train je bij Sportiva dan doe je gratis mee omdat wij deze wedstrijd helemaal zelf organiseren.

Over onze beginnerscursus

Beginnen met hardlopen is wellicht het lastigste wat er is. Wanneer je eenmaal een aantal kilometers achter elkaar kunt hardlopen dan gaat het daarna vrij snel met de opbouw.

Goede begeleiding en ervaring op hardloopgebied is daarom essentieel in deze begin fase. Onze beginnerscursus bevat niet alleen hardlooptrainingen maar tevens zullen we oefeningen doen die er toe bijdrage dat jij goed kunt blijven hardlopen.

Bij hardlopen zijn de klappen van de landing het meest belastend voor het lichaam. Het is dus essentieel je lichaam goed te trainen zodat je deze klappen goed kunt opvangen zonder dat je klachten krijgt of blessures ontwikkeld.

Sportiva heeft al vele hardlopers naar een goed niveau weten te coachen. Ons motto is op een plezierige manier doelgericht trainen. Wil je weten of deze hardloopcursus iets voor jouw is. Neem dan gerust met ons contact op!

 

Nooit gedacht dat ik het in me had, hardlopen. Ik blijk het toch te kunnen! Anton geeft uitstekende begeleiding, ook als het even tegenzit door een blessure.

Maaike Teygeler

Onze 5 trainingslocaties

DSC_01831-1024x576-1

TENNIS- EN PADELVERENIGING

Bloemendaalseweg 5d

3862 RN Nijkerk

Oldenallerpad_3
2012046-01

KINDCENTRUM DE KONINGSLINDE

Larixlaan 86

3862 EV Nijkerk

Jouw coach

Mijn naam is Anton Schoonderbeek eigenaar van Sportiva. Ik wil er voor iedereen zijn die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

IMG_2185

Een eigen loopgroep starten?

Wil jij met je loopmaatjes een eigen loopgroepje beginnen of loop je al geruime tijd met je collega's en lijkt het je leuk dit op een professionelere manier aan te pakken. Schakel dan de expertise in van Sportiva en train met plezier op een professionelere manier. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.