Hardloopgroep voor ervaren lopers

Hardloopgroep voor ervaren hardlopers

Sportiva biedt ervaren hardlopers twee begeleide trainingen per week. Met daarnaast trainingstechnische ondersteuning. De andere trainingen moeten individueel gedaan worden aan de hand van het voor jou persoonlijk samengesteld schema waarop je altijd feedback krijgt. Alle trainingen zullen plaatsvinden op basis van de verschillende hartslagzones en snelheidszones, die individueel bepaald zijn.

Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan de loophouding, krachttraining/coördinatie van de benen en oefeningen om de core-stability te versterken.

In deze loopgroep kunnen hardlopers zich naar wens voorbereiden op evenementen van 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer of langer. De gezamenlijke trainingen vinden plaats in nader overleg. De individuele training is op zondag.

Sportiva logo_Leuk lopen

Veel hardlopers lopen al snel tegen blessures aan omdat ze te snel willen, zo ook ik. Bij Anton kreeg ik goede tips en gerichte training om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Danny van Doornik

Abonnementsvormen Sportiva

BRONS

12 weken

€50 p.m

 

Gratis intake

1 Sportiva training per week

Whatsapp feedback training

Hardloopschema

Gratis deelname Hulceksteijnloop

Maandelijks opzegbaar

 

ZILVER

27 weken

€45 p.m

 

Gratis intake

1 Sportiva training per week

Whatsapp feedback training

0- meting hartslag- en snelheidzones

Hardloopschema

Tussentijdse niveau bepaling

Gratis deelname Hulceksteijnloop

GOUD

52 weken

€40 p.m

 

Gratis intake

1 Sportiva training per week

Whatsapp feedback training

0- meting hartslag- en snelheidzones

Hardloopschema

Tussentijdse niveau bepaling

Loopanalyse

Gratis t-shirt

Gratis deelname Hulceksteijnloop

Onze werkwijze

Gratis intake

Wij willen weten wie je bent, wat je beweegt en hoe je optimaal door ons begeleid wilt worden. Met onze gratis intake leren we elkaar beter kennen!

0 - meting

Met onze 0-meting weten wij precies we je moeten ondersteunen. We brengen zowel je hartslagzones als je snelheidszones in kaart zodat je specifiek en op je eigen niveau kunt trainen.

2 gratis Sportiva proeftrainingen

Wij weten dat een nieuwe omgeving een nieuwe trainingsgroep even voor wat gewenning vraagt. Helemaal niet erg en daarom bieden wij 2 gratis proeftrainingen aan zodat je weet hoe het is om bij Sportiva te trainen.

Loopanalyse

Een goede looptechniek is essentieel om gemakkelijker en prettig langere stukken achter elkaar te kunnen hardlopen. Daarnaast draagt een goede hardlooptechniek bij aan minder blessures. Met onze loopanalyse brengen wij deze in kaart.

Running Movements hardloopschema

Ons hardloopschema zit goed in elkaar. Wij zorgen voor een goede arbeid- rust verhouding zodat jij optimaal en zonder blessures kunt trainen. M.b.t. de hardloopschema's werken wij met de specialist op dit gebied Running Movements.

2x Sportiva groepstraining per week

Samen trainen in onze loopgroepen is super gezellig, leerzaam maar vooral lekker. Sporten in de natuur is onze basis en met de nodige tips en tools die je van coach Anton krijgt is de training altijd nuttig.

Gratis Sportiva loopshirt

Sporten in fijne kleding is prettig, je wilt er natuurlijk ook een beetje leuk bij lopen. Bij het abonnement voor ervaren lopers ontvang je een gratis functioneel Sportiva hardloopshirt.

Abonnement maandelijks opzegbaar

Het ervaren loop abonnement is maandelijks opzegbaar bij een bronzen abonnement. Zo geniet je van de flexibiliteit die je wenst.

Online feedback trainingen

Als de training erop zit heb je vaak nog best wat vragen over hoe het is gegaan en of je het goed hebt gedaan. Bij ons krijg je altijd feedback op je training. Dit gaat via whatsapp of via het trainingsplatform Trainingpeaks.

Tussentijdse niveaubepaling

Met onze tussentijdse niveau bepaling kun je de trainingssituatie verbeteren. De trainingen blijven zo uitdagend en leuk maar train je ook op het juiste niveau en voorkom je zo blessures.

Gratis deelname Hulckesteijnloop

De leukste loop van de regio Nijkerk, daar wil jij toch ook aan deelnemen? Train je bij Sportiva dan doe je gratis mee omdat wij deze wedstrijd helemaal zelf organiseren.

Over onze ervaren hardloopgroep

Misschien wil jij sneller worden op een bepaalde loopafstand of ga je juist de uitdaging aan om langere afstanden te kunnen hardlopen. Bij de ervaren hardloopgroep van Sportiva kan jij met plezier werken aan je persoonlijke hardloopdoelstellingen. Wij bieden hardloopbegeleiding op maat. Dit doen we door persoonlijke aandacht te geven tijdens onze groepstrainingen maar bieden wij daarnaast de mogelijkheid om gericht met een hardloopschema te trainen. Dit doen wij samen met onze partner Running Movements.

Met onze 0- meting meten wij je hartslagzones en snelheidszones van waaruit je specifiek kunt trainen. Daarnaast voorkom je blessures doordat je altijd op jouw niveau traint. Met onze tussentijdse meting stellen we je niveau bij zodat je uitgedaagd wordt tijdens je training maar vooral verantwoord blijft hardlopen.

Uiteraard staat plezier bij ons voorop! Daarnaast kun je bij ons doelgericht trainen.

Doe je ook mee met onze loopgroep voor ervaren lopers? Ervaar hoe leuk het is om in de prachtige omgeving van Nijkerk te trainen onder professionele begeleiding van coach Anton Schoonderbeek.

Onze 5 trainingslocaties

DSC_01831-1024x576-1

TENNIS- EN PADELVERENIGING

Bloemendaalseweg 5d

3862 RN Nijkerk

Oldenallerpad_3
2012046-01

KINDCENTRUM DE KONINGSLINDE

Larixlaan 86

3862 EV Nijkerk

Jouw coach

Mijn naam is Anton Schoonderbeek eigenaar van Sportiva. Ik wil er voor iedereen zijn die op een verantwoorde wijze zichzelf wil verbeteren in de loopsport. Jong, oud, snel of minder snel, iedereen is van harte welkom bij Sportiva!

IMG_2185

Een eigen loopgroep starten?

Wil jij met je loopmaatjes een eigen loopgroepje beginnen of loop je al geruime tijd met je collega's en lijkt het je leuk dit op een professionelere manier aan te pakken. Schakel dan de expertise in van Sportiva en train met plezier op een professionelere manier. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.