Running Movements

Running Movements is een samenwerking aangegaan met coachingsbedrijf Sportiva. De Nijkerkse Anton Schoonderbeek van Sportiva en Gert-Jan Wassink van Running Movements hopen samen de hardloper nog beter van dienst te zijn. Deze samenwerking sluit goed aan bij het motto van Sportiva: ‘samen het beste uit jezelf halen.’ Waar Sportiva zich focust op Loopgroepen biedt Running Movements hardloopschema's op maat. 

DSC05682

Wil jij beginnen met hardlopen? Een hardloopschema voor de 5 km, 10 km, 15 km, 10 Engelse Mijl, Halve marathon of de Marathon! Bij Running Movements ben je voor al je hardloopschema’s op het goede adres. Altijd een schema op maat en persoonlijke begeleiding door topcoach Gert-Jan Wassink, zodat jij je hardloopdoelen kunt behalen. Kies welke afstand je graag wilt lopen en het abonnement dat bij je past.

Hardloopschema’s voor beginners, 5 km,   10 km, 15 km, 10 Engelse mijlen, Halve marathon en Marathon. 

Met onze digitale intake weten wat jij nodig hebt om je doel te kunnen behalen.

Of je nu een afstand wilt uitlopen, sneller wilt worden of wilt trainen voor gewichtsreducering? Het hardloopschema is altijd afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Na jouw aanmelding bij Running Movements ontvang je van ons een test om thuis uit te voeren. Deze test geeft ons inzicht in jouw huidige niveau en het geeft ons een totaalbeeld van jou als hardloper.

Onze hardloopschema’s zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Het schema ontvang je van ons digitaal via Polar coach of Trainingpeaks.

Je krijgt meerder malen per week persoonlijke feedback van je coach waarmee de arbeid rust verhouding goed in de gaten wordt gehouden.

Trainen in hartslagzones of op snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos. De thuis test helpt ons je zones te kunnen bepalen.

Atleet, trainer en ondernemer. Gert-Jan heeft een passie voor hardlopen en alles wat ermee te maken heeft. Hij weet iedereen te enthousiasmeren en mee te krijgen met zijn energie. Alleen al door met hem te praten over hardlopen krijg je direct zin om een rondje te rennen met de bruikbare tips die hij geeft.

Als professioneel sporter heeft hij zelf ervaring met testen en analyses. Hij miste hierin de compleetheid en om dit voor een bredere groep beschikbaar te maken. Iedereen kan verantwoord hardlopen. Met de analyses en testen krijg je direct handvatten waar je de volgende training al iets mee kan.

Leuk om te weten van Gert-Jan, na zijn trainingen gaat hij altijd met de kat op de bank even bijkomen, wie zal als eerste in slaap vallen…

DSC05740